13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 24 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 24 mei 2024

Problemen voor Amalia: “waarom weigert ze dat?”

Problemen voor Amalia: “waarom weigert ze dat?”

RVD

Maakt prinses Amalia het extra moeilijk voor zichzelf? Enkele recente beslissingen van onze kroonprinses doen nu zelfs de grootste fans de wenkbrauwen fronsen. Wat is er aan de hand?

NLDoet is nota bene een initiatief van het Oranjefonds, maar dan blijkt dat Amalia opnieuw niet meedoet. Bijzonder pijnlijk, zeker omdat haar 86-jarige oma, prinses Beatrix, wel nog de handen uit de mouwen durfde te steken. 

“Prinses Amalia schitterde door afwezigheid”, klinkt het op All Things Amalia, een website die onze kroonprinses nochtans hoog in het vaandel draagt. Al kan Amalia zich ‘verstoppen’ achter een excuus…

“Ditmaal gaat het argument dat ze haar toelage heeft teruggestort en dus nergens tot verplicht is niet op”, lezen we op de fansite over Amalia. Toch wil All Things Amalia daar een kritische noot aan toevoegen…

De website had het al vaker over zichtbaarheid, verbinding en het tonen van betrokkenheid. Hoe kunnen onze Oranjes jonge mensen opnieuw enthousiast maken over de monarchie? 

“Een paar uurtjes vrijwilligerswerk door Amalia zou een aardige stap in de goede richting zijn geweest. In plaats daarvan was het de zoveelste gemiste kans”, besluit de website ‘All Things Amalia’.

Dat een ‘fansite’ als All Things Amalia zich zo kritisch opstelt is best wel bijzonder te noemen, aangezien zij net een medium zijn die altijd poogt op positieve wijze te berichten over onze Oranjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL