15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024

Maakte Máxima een cruciale fout?

Maakte Máxima een cruciale fout?

RVD

Amalia ligt opnieuw onder vuur omwille van haar gewicht en lichaamsbouw. Maar nu duikt een opvallende onthulling op over Amalia’s jeugd… Maakte Máxima hier een cruciale fout?

Volgens royaltykenner Joëlle Vanden Houden was ook Máxima “bekommerd” om de lichaamsbouw van haar dochter. En dat leidde tot een opvallend ingrijpen van de koningin…

“Als ze vroeger naar een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje ging, dan stelde haar moeder een lijstje samen waarop stond wat ze wel en niet mocht eten”, vertelt de royaltyjournaliste in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

“Dat kwamen wij te weten via de ouders van één van de meisjes waar Amalia mee in de klas zat. Volgens die ouders ging Máxima streng met het eten van Amalia om en staat de prinses eigenlijk al haar hele leven lang op dieet.” Maar klopt dat verhaal wel?

De Nederlandse royalty-experte Justine Marcella uit haar twijfels bij dit verhaal: “Dat verhaal van die lijstjes kende ik niet. En ik kan me ook helemaal niet voorstellen dat dat zou gebeurd zijn”, benadrukt Marcella in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL