13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

“Erg schadelijk voor Amalia”

“Erg schadelijk voor Amalia”

Brunopress.nl

Moeten we ons zorgen maken om Amalia? Royaltywatchers waarschuwen alvast voor de gevolgen van de aanhoudende kritiek op de kroonprinses…

De reis naar de Nederlandse Cariben moest voor Amalia haar vuurdoop betekenen, maar werd opnieuw overschaduwd door harde commentaar op het uiterlijk van de prinses. Hoe lang houdt Amalia deze bodyshaming nog vol voor er volledig onderdoor te gaan?

“Verschrikkelijk vind ik dat, want het gaat om een heel jonge dame, die bovendien ook nog eens bedreigd wordt door de ‘Mocro Maffia’”, klinkt het bij royalty-experte Justine Marcella in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

“Vanwege die dreiging had Amalia al heel wat teleurstellingen – ze kon niet langer op kot – moeten verwerken, en nu dit. ‘Laat haar toch met rust!’, denk ik dan.” Want één element wil Justine Marcella toch benadrukken…

“Het is erg schadelijk om een meisje in de bloei van haar leven te beoordelen op haar uiterlijk. Terwijl ik niets anders zie dan een hele mooie, classy jonge vrouw”, aldus royalty-watcher Justine Marcella in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL