8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Zware klap voor prinses Laurentien: “ik moet hieraan wennen”

Zware klap voor prinses Laurentien: “ik moet hieraan wennen”

RVD - Jeroen van der Meyde

De zomer zit erop en dat was voor prinses Laurentien een zomer om van te genieten. Ze bracht veel tijd door met haar kroost, maar nu het schooljaar weer is begonnen, gaan ze weer elk hun eigen weg.

En daar moet Laurentien erg aan wennen. Het is bijzonder leeg en stil in huis en dat is natuurlijk nooit echt leuk. Dat vertelt ze zelf in het tv-royaltyprogramma ‘Blauw Bloed’ en lezen we in Story.

“Want je hebt een fijne tijd met elkaar doorgebracht. Maar het gaat ze hartstikke goed. Eloise zit op Hotelschool The Hague in Amsterdam, Claus-Casimir is begonnen met de opleiding aan de ESCP Business School in Turijn en Leonore studeert op het UWC Atlantic College in Wales.”

Laurentien is hét voorbeeld van een mama die apetrots is op haar kinderen. En dat is ze eigenlijk altijd al geweest. Ook toen ze naar Den Haag verhuisden en daar met z’n allen een nieuw leven moesten opbouwen.

“De kinderen hebben er snel hun draai gevonden. Vriendjes van de kinderen waren altijd welkom en ze voelen zich prettig bij ons”, klonk het destijds.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL