9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Zorgen om Ariane: “haar leven als prinses is voorbij”

Zorgen om Ariane: “haar leven als prinses is voorbij”

RVD - Patrick van Emst

Nu prinses Ariane gaat studeren in Italië, lijkt haar luxeleventje ook eventjes voorbij te zijn. Geen kok meer die elke dag een maaltijd voor haar op tafel tovert, geen huishoudster die het huis netjes houdt. Prinses Ariane en haar medestudenten zullen alles zelf moeten doen.

Daar komt dus ook bij kijken dat ze zelf de was zal moeten doen en wordt ze verplicht om veel buitenschoolse activiteiten te ondernemen. Zo zal de prinses één keer per week spelletjes moeten gaan spelen met de eenzame ouderen.

Maar ook op schoolgebied eist de Italiaanse school waar Ariane les gaat volgen veel. Zo moeten de leerlingen een scriptie schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen en dat betekent dat er hard zal moeten gewerkt worden, schrijft Party.

En dat hard werken zou misschien wel eens een probleem kunnen worden voor de jongste telg van Maxima en Willem-Alexander.

Haar oudste zus Amalia beschrijft haar kleine zusje als een dromerig type en Maxime vindt haar dan weer ongelooflijk lief, etherisch, heel vrouwelijk en tegelijk heel krachtig. En dat gevoelige kantje van de prinses zou net eens voor problemen kunnen zorgen. Zo’n mensen hebben het vaak moeilijk met drukte en chaos. En laat nu net dat typerend zijn aan Italianen: hun vurige karakter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL