12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Vriendje voor Amalia: “hij past goed bij haar”

Vriendje voor Amalia: “hij past goed bij haar”

© Ministerie van Defensie

De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen prinses Amalia een jaar in Spanje woonde en studeerde. Vooral in de Spaanse pers verschenen er veel berichten over het liefdesleven van onze kroonprinses. Zo zou Amalia een vriendje hebben gehad in Madrid. Maar wie is die jongen?

Naar eigen zeggen heeft prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, erg genoten en het beste gemaakt van haar studietijd in de Spaanse hoofdstad Madrid. En dat laatste mogen we vrij letterlijk nemen, aldus Party. Want Amalia zou er de liefde hebben gevonden…

Inmiddels komen er namelijk ook steeds meer geruchten los over het vermeende liefdesleven van onze kroonprinses in de Spaanse hoofdstad. Zo is ze er volgens Spaanse media meerdere malen gezien in het gezelschap van de jonge edelman Boris Saxe-Coburg-Gotha, die letterlijk en figuurlijk mooie adelsbrieven kan voorleggen.

Boris’ opa was immers de laatste koning van Bulgarije. En nadat zijn vader, helaas, op 52-jarige leeftijd om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk, hertrouwde zijn moeder met een neef van de koning van Jordanië. Het hoeft dan ook geen betoog dat Boris zich thuis zou voelen aan het Nederlandse Koninklijke Hof.

Boris zou dan wel een ideaal vriendje kunnen zijn voor Amalia, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of de twee ook echt een koppel (hebben) gevormd of als het hier louter om roddels en geruchten gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL