15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024

Vertrekt Amalia naar het buitenland?

Vertrekt Amalia naar het buitenland?

RVD -Willem-Alexander

Amalia beleeft een moeilijk begin van haar hogere studies. De kroonprinses wordt bedreigd door de georganiseerd misdaad en mag enkel voor haar studies Paleis Huis ten Bosch verlaten. Maar blijft Amalia wel in Nederland?

Amalia is nog maar net begonnen aan haar studie PPLE in Amsterdam of haar volgende plannen komen al naar buiten. Amalia wil immers naar het buitenland. Wat is er aan de hand?

Politiek, psychologie, recht en economie, dat zijn de vier kernvakken die als basis gaan dienen voor de jaren erna. Amalia en haar medestudenten moeten een brede mindset kweken met een goede basis in die disciplines, schrijft Weekend. Al is de studie niet louter theoretisch…

Aan het eind van elk semester volgen er projecten rond maatschappelijke uitdagingen en thema’s. En net daarin zien Amalia en haar ouders de perfecte basis voor wanneer ze later koningin wordt. Al heeft Amalia ook andere plannen.

Na haar studie die drie jaar zal duren, koestert Amalia het plan om te gaan verder studeren in het buitenland. En dat omwille van één grote droom…

“Daar zal ze waarschijnlijk pas echt kunnen gaan genieten van de vrijheid van het studentenleven”, schrijft Weekend. “Onze kroonprinses zal daar veel anoniemer zijn dan ze tot nu toe ooit is geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL