9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Nieuwe versie van biografie Amalia verkrijgbaar

Nieuwe versie van biografie Amalia verkrijgbaar

RVD – Frank Ruiter

De achttiende verjaardag van kroonprinses Amalia werd gevierd met de publicatie van haar eigen biografie. En nu is er een ‘nieuwe’ versie verkrijgbaar van dat boek…

De biografie van Amalia die geschreven werd door Claudia de Breij komt nu in een herziene versie in de boekhandel te liggen. Het gaat om een hertaalde versie in makkelijke taal. 

Jet Doedel was verantwoordelijk voor de hertaling van het boek dat voor het eerst gepubliceerd werd in 2021. Op die manier is de biografie van onze troonopvolgster toegankelijk voor iedereen, klinkt het bij Uitgeverij Eenvoudig Communiceren in het persbericht. 

Amalia heeft het in haar biografie onder meer over haar schooltijd, over haar liefde voor muziek, maar ook over hoe haar toekomstige functie als koningin van ons land haar leven bepaalde. 

Het is een lange traditie in ons land dat er een boek uitkomt over de troonopvolger wanneer deze zijn of haar achttiende verjaardag viert. Het boek van Amalia was niet het eerste in de rij…

In 1985 verscheen een biografie over de toenmalige prins Willem-Alexander en in 1955 verscheen het ‘portret’ van prinses Beatrix toen zij 18 jaar werd.

En nu is het boek met heel wat leuke weetjes over onze kroonprinses dus verkrijgbaar in makkelijke taal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL