12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Nieuw vriendje voor Amalia? 

Nieuw vriendje voor Amalia? 

RVD

Is iemand erin geslaagd het hart van Amalia te veroveren? De geruchten klinken alsmaar luider dat Amalia een nieuw vriendje heeft. Wie is die jongen?

Amalia werd voorlopig enkel nog maar gekoppeld aan Isebrand Kaldewei. Maar de Duitse miljonairszoon lijkt al een tijdje volledig van het toneel verdwenen. Er werd zelfs even gewag gemaakt van een gebroken hart voor onze kroonprinses. Maar nu zou een nieuwe liefde de brokken gelijmd hebben…

Volgens de Spaanse krant El Nacional heeft Amalia een vriendje in Spanje en zou dat de reden zijn waarom onze kroonprinses zo vaak afreist naar het Zuid-Europese land. Eén ding is duidelijk…

Amalia voelt zich enorm thuis in Spanje waar ze van meer vrijheid geniet dan in Nederland. Bovendien spreekt ze dankzij de roots van haar moeder de taal waardoor ook dat geen obstakel vormt. Maar klopt het gerucht wel?

Voorlopig blijft het enkel bij een gerucht, maar mocht Amalia een nieuwe liefde hebben gevonden in een land waar ze zo zichzelf kan zijn, dan zal dat voor Amalia ongetwijfeld ‘de zon laten schijnen in deze zo donkere tijd’, lezen we in het Vlaamse blad TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL