11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

“Conflict dreigt voor prinses Ariane”

“Conflict dreigt voor prinses Ariane”

Foto: RVD – Jeroen van der Meyde

Als we koningin Maxima mogen geloven dan is haar jongste dochter Ariane een heel gevoelig meisje. Van gevoelige mensen is geweten dat die heel vaak niet tegen de drukte kunnen, maar ook niet tegen disharmonie en conflicten. En dat zou dus wel eens problemen kunnen geven nu Ariane in Italië gaat studeren.

Ariane gaat studeren in Duino, in Italië en zal daar samenleven met enkele andere studentes. Alle ruimtes worden gedeeld met elkaar, waaronder ook de slaapkamer.

Als de prinses in conflict komt met een vurige Italiaanse studenten heeft ze dus niet meteen een eigen plekje waar ze naartoe kan en ze zich even kan terugtrekken.

Haar jonge leeftijd, Ariane is pas zestien, zou dan wel eens een rol kunnen gaan spelen. Ze zal geen troost kunnen zoeken bij haar pony Fredje of haar drie honden Luna, Nala, Skipper en Mambo.

En op een voorkeursbehandeling moet ze ook al niet rekenen, ook niet omdat ze prinses is. De school waar Ariane les gaat volgen is duidelijk: geld speelt geen rol en alle leerlingen zijn gelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL