15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 juni 2024

Belangrijke verhuis voor Máxima?

Belangrijke verhuis voor Máxima?

Photography Erwin Olaf

Staat er een belangrijke verhuis te gebeuren voor koningin Máxima? Het zou meteen een prachtige hereniging worden voor onze koningin… Wat is er aan de hand?

Volgens het weekblad Story, dat zich voor de berichtgeving hierover baseert op het Duitse tijdschrift Frau Aktuell, zou koningin Máxima haar moeder María del Carmen – eindelijk – hebben kunnen overtuigen om Argentinië achter zich te laten en zich definitief bij haar in Nederland te vestigen.

Het is geweten dat de moeder van onze koningin geregeld naar hier komt om tijd door te brengen met haar dochter, kleindochters en schoonzoon. Maar één iets had de moeder van Máxima altijd geweigerd…

Een definitieve verhuis zag ze tot op heden niet zitten. Ook niet tijdens de coronapandemie in 2020, al verbleef María toen wel langere tijd op Paleis Huis ten Bosch. 

Op het moment dat de wereld haast letterlijk op slot ging, verbleef ze immers in Nederland om op haar kleindochters te passen terwijl ons koninklijk paar in Indonesië op staatsbezoek was. 

Maar toen dat eenmaal weer mogelijk was, keerde haar moeder volgens wat Máxima in een interview ooit liet optekenen, op eigen keuze terug naar Argentinië omdat ze haar thuis toch te zeer zou missen.

Al lijkt er nu toch mogelijk een definitieve verhuis van de moeder van koningin Máxima op til te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL