13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 september 2023
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 september 2023

Prinses Margriet aanwezig bij jubileum Tiffany Circle

Prinses Margriet bezocht Tiffany Circle.

Foto: Redcross.nl

Prinses Margriet was woensdagmiddag 12 oktober aanwezig bij het lustrum van de Nederlandse Tiffany Circle in Artis, Amsterdam. Tiffany Circle, Women Leading through Philanthropy, is een internationaal netwerk van het Rode Kruis voor vrouwelijke leiders en filantropen. Prinses Margriet is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en lid van het Comité van Aanbeveling van de Nederlandse Tiffany Circle.

In 2021 bestond Tiffany Circle in Nederland vijf jaar. Vanwege de coronapandemie werd de viering meermaals uitgesteld. Tijdens de lustrumviering hield Prinses Margriet een toespraak over het belang van de projecten van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds. De projecten zijn gericht op het voorkomen van de nadelige gevolgen van natuurrampen.

Tiffany Circle heeft als missie duurzame verandering te realiseren in het leven van vrouwen in Nederland en wereldwijd. De leden investeren hun kennis, ondernemerschap en netwerk om hieraan bij te dragen. Daarnaast zijn de leden actief betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van de Rode Kruis-projecten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL