13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 september 2023
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 september 2023

“Amalia krijgt waarschuwing van de FBI”

“Amalia krijgt waarschuwing van de FBI”

RVD - Willem-Alexander

De dreiging rond Amalia blijft ernstig. Nu blijkt dat ook de FBI een waarschuwing uitstuurde richting onze kroonprinses…

Nog altijd circuleert de naam van Ridouan Taghi, lezen we in het Belgische Story. De topcrimineel van de mocromaffia zit in de Extra Beveiligde Inrichting in Vucht waar hij wacht op zijn proces, maar toch zou hij het brein zijn achter de dreiging rond Amalia.

Er zouden veelvuldige contacten plaatsvinden met Mohammed Bouyeri, een lid van een voormalige islamitische terreurgroep en de moordenaar van cineast Theo van Gogh.

Bouyeri werd overgeplaatst maar sindsdien corresponderen de twee via brieven met Koranverzen, waarvan gevreesd wordt dat ze gecodeerde boodschappen bevatten. En dat leidde tot een waarschuwing van de FBI

“Die brieven zijn in Nederlandse media in verband gebracht met de dreiging tegen prinses Amalia, en zelfs de FBI heeft het Nederlandse gerecht gewaarschuwd dat Taghi er in het verleden vanuit de gevangenis in geslaagd is zowel fysiek als elektronisch contact te hebben met handlangers in de buitenwereld”, schrijft het Belgische Story.

Een aanslag of ontvoering van de Nederlandse kroonprinses zou de daders wereldwijd aandacht garanderen en de koers van de Nederlandse geschiedenis wijzigen, lezen we verder nog in de Belgische pers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL