8 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 oktober 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 oktober 2024

Leugens verspreid over gewicht Amalia?

Leugens verspreid over gewicht Amalia?

RVD

Worden er leugens verspreid over het opvallende gewichtsverlies van prinses Amalia? Onze kroonprinses zou immers een opvallend geheim met zich meedragen..

Amalia werd al van bij haar geboorte geconfronteerd met bodyshaming en eenmaal ze meer in het openbaar verscheen nam de fatshaming enorme proporties aan. Je zag bij momenten onze kroonprinses wegduiken onder alle kritiek. Maar nu lijkt Amalia te stralen. Hoe komt dat?

Prinses Amalia straalde enorm veel zelfvertrouwen uit op de meest recente Prinsjesdag en blaakte van het zelfvertrouwen. Iedereen lovend over hoe de prinses er uitzag. Maar mensen wilden vooral ook weten wat het geheim was van de prinses.

Het ene moment straalt ze als een echte prinses, dan weer als femme fatale om later weer gewoon te kiezen voor een makkelijke outfit waarin ze iets vlotter kan bewegen. Maar het opvallende gewichtsverlies van Amalia doet ook geruchten ontstaan…

De Argentijnse media denkt te weten hoe Amalia zo blijft stralen, net als haar moeder, koningin Maxima. Ze zouden namelijk allebei gebruik maken van het diabetesmedicijn Ozempic, schrijft Weekend.

Maximakenner Calderon vertelde dat in een tv-uitzending in Argentinië. Of het waar is, dat betwijfelen veel Nederlanders. Want één ding mogen we niet vergeten…

Calderon staat er namelijk om bekend regelmatig valse verhalen en negativiteit over Maxima te verspreiden. En bovendien werd onlangs ook duidelijk dat Amalia een personal trainer onder de arm heeft genomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL