8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 11 oktober 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 11 oktober 2024

“Prinses Ariane houdt er enorm van”

“Prinses Ariane houdt er enorm van”

RVD - Erwin Olaf

Onze Oranjes zijn best wel sportief. Maar welke sporten dragen hun voorkeur weg? En dan blijken er grote verschillen te bestaan tussen de leden van ons koningshuis…

Zo zou Willem-Alexander een fervent mountainbiker zijn, lezen we in Party, terwijl Máxima tal van sporten in haar jeugd heeft beoefend én de drie dochters van ons koningspaar evenmin stilzitten.

Amalia blijkt namelijk erg goed te kunnen paardrijden, een sport waar ze zich helemaal in thuis voelt. “Op een paard ben ik het meest wie ik ben”, gaat ze van start. “Als je me echt wilt leren kennen, moet je me zien rijden.” Al zou de prinses naar verluidt op de tennisbaan ook aardig haar mannetje kunnen staan. En voor het tennis vindt ze een sparringpartner binnen het koninklijk gezin, zo blijkt…

Ook Amalia’s jongere zus Alexia slaat regelmatig een balletje. Al speelt Alexia ook wel graag een spelletje hockey. Wat zijn de favoriete sportieve hobby’s van de jongste dochter van ons koningspaar, prinses Ariane?

Prinses Ariane lijkt zich dan weer liever met dansen bezig te houden, al kan ook zij wel eens genieten van een tennismatch met haar zussen, ontdekken we in Party met welke sportieve hobby’s onze Oranjes hun vrije tijd spenderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL