5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 12 oktober 2024
5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 12 oktober 2024

“Amalia had er stiekem mee afgesproken”

“Amalia had er stiekem mee afgesproken”

RVD

In de Spaanse pers wordt er druk gespeculeerd over een stiekem etentje van prinses Amalia. Met wie had onze kroonprinses afgesproken?

Prinses Amalia werd gespot met de Spaanse kroonprinses Leonor toen ze in het grootste geheim afgesproken hadden in ‘El Saladero’, een strandtent in de buurt van Malaga. Al zijn ze in de Spaanse pers niet zo positief over de hechte vriendschap tussen Amalia en Leonor. Is hun band té innig?

‘Vanguardia’ spreekt over een groep ‘speciale vrienden’ die een hechte band hebben met prinses Leonor. En dan vraagt de Spaanse pers zich af of hun kroonprinses niet teveel wordt beïnvloed door ‘buitenlandse invloeden’? Al speelt er meer…

De band tussen Leonor en onze Amalia wordt ook met argusogen bekeken omwille van de dreiging waarmee onze kroonprinses geconfronteerd wordt. Brengt Amalia Leonor niet in gevaar door in haar nabijheid te vertoeven, klinkt het openlijk in de Spaanse pers. Eén ding is duidelijk…

Nadat koningin Letizia zich enkele jaren geleden al negatief uitsprak over de ‘slechte invloed’ die prinses Alexia had op haar oudste dochter toen ze samen studeerden aan het Atlantic College in Wales, is het deze keer de Spaanse pers die onze Oranjes onder vuur neemt. Nochtans lijkt één ding duidelijk..

De banden tussen onze Oranjes en het Spaanse koningshuis zijn beter dan ooit. Zo kwamen koning Felipe en koningin Letizia nog op bezoek bij ons koningspaar in Griekenland. 

Al lijkt die hechte band tussen beide koningshuizen in Spanje dus niet volledig op gejuich te worden onthaald. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL