15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024

“Laurentien enorm geschrokken door affaire”

“Laurentien enorm geschrokken door affaire”

RVD - Jeroen van der Meyde

Prinses Laurentien heeft haar schouders gezet onder de toeslagenaffaire, maar nu kwam er onthutsend nieuws naar buiten waar ook de echtgenote van prins Constantijn enorm van schrok. Wat is er aan de hand?

Prinses Laurentien is sinds vorig jaar bezig met de toeslagenaffaire en probeert met haar stichting (Gelijk) waardig Herstel de taak op zich te nemen om te bepalen hoeveel geld er aan alle slachtoffers moet uitgekeerd worden, schrijft Story. Maar nu worden er hallucinante cijfers gelekt…

Het begon met een half miljard euro en ondertussen is dat zelfs al negen miljard geworden. Met de ‘methode Laurentien’ zou het zelfs oplopen tot 14 miljard euro.

Iets wat niet naar de zin is volgens het ministerie van Financiën. Een ambtenaar heeft een interne nota naar het NOS laten lekken, in de hoop op die manier Laurentien te stoppen.

Dat gebeurde allemaal op het moment dat Laurentien haar dochter Eloise een bezoekje bracht in New York. 

Laurentien was erg geschrokken door het nieuws en reageerde op de website van haar stichting dat ze het enorm betreurt dat een anonieme ambtenaar de onafhankelijke herstelaanpak van SGH in een kwaad daglicht probeert te stellen.

En zo lijkt er nog lang geen eind te komen aan deze heikele kwestie. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL