17 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024
17 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024

Stoot koningin Máxima op haar grenzen?

Stoot koningin Máxima op haar grenzen?

RVD - Koning Willem-Alexander

Moeten we ons zorgen maken om koningin Máxima? Alsmaar vaker klinkt het gerucht dat onze vorstin te veel hooi op haar vork neemt. 

Máxima is een harde werkster en neemt haar werk als royal héél serieus. Maar daar zijn ook nadelen aan verbonden…

Onze koningin wordt geprezen om haar dossierkennis en zal nooit ergens onvoorbereid aankomen. Maar nu lijkt Máxima op haar limieten te botsen…

“Haar energielevel kent ook z’n grenzen”, onthult royaltyjournalist Rick Evers in het Vlaamse ‘TV Familie’. Máxima’s agenda wordt volgepropt en dat begint een tol te eisen. En dan trekt Evers een opvallende conclusie…

“Ik denk dat je als royal heel veel kan faken, maar uit Máxima’s harde werk blijkt dat ze haar job héél serieus neemt”, aldus Rick Evers in TV Familie.

Nog steeds is het koningin Máxima die het meest aanwezige en zichtbare lid is van onze Oranjes. Meer en meer wordt er geopperd dat zeker kroonprinses Amalia, maar ook prinses Alexia zich vaker onder de bevolking zouden moeten tonen. 

Niet alleen om hun moeder te ontlasten van enkele van haar taken, maar tevens om de populariteit van ons koningshuis weer wat op te krikken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Royalty247.nl

Royalty 24/7 NL